сничка Булфото, архив Искането на Окръжната прокуратура във Варна да бъде

...
сничка Булфото, архив Искането на Окръжната прокуратура във Варна да бъде
Коментари Харесай

Между Старо Оряхово и Франция: Задържаха сводник, може да получи 7 години затвор по френския закон

сничка Булфото, архив 

Искането на Окръжната прокуратура във Варна да бъде арестуван под стража 33-годишният Хр. Иванов е било почетено от състав на Варненския областен съд. Иванов е бил разгласен за интернационално търсене от правосъдните управляващи в Република Франция въз основа на издадена Европейска заповед за арест на съда в град Шартър, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Причина за издирването на българина, който е бил открит във варненското село Старо Оряхово, е правосъдно решение по дело, издадено от първоинстанционния съд във френския град Шартър и в град Сур за сводничество, делба на облаги или изгоди от проституция на трети лица. Престъплението по Наказателния кодекс на Република Франция се санкционира с отнемане от независимост с оптимален период до 7 години. Деянието е наказуемо и от българския Наказателен кодекс.

По създание делото за предаването на 33-годишния Хр. Иванов на френските правосъдни управляващи ще бъде прегледано на следващия ден, 15 февруари 2018 година във Варненския областен съд.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР